03 January 2013

Freebies : Header - part 6

Assalammualaikum
Ni freebies pertama untuk tahun 2013. Ada tujuh warna saya buat. Saya guna photoshop cs3 dan guna tutorial ini. Saya buat header yang transparent dan rasanya sesuai untuk gegirl saja. So, boboy janganlah guna. Hehe. Nak guna untuk buat header blogskin harap kredit saya okay ? Yang nak guna untuk blog sendiri tu tak kredit pun tak apa tapi comment dekat entry ni dan bagitahu saya ye. Kalau rasa tak cantik, sorry okay.


http://3.bp.blogspot.com/-FT0eiluZuok/UOVQM9a2SHI/AAAAAAAAAtM/6R4Bxx-N8Vw/s1600/lovelyblog-header-freebies-qasehhafizah-blue.png

http://1.bp.blogspot.com/-WdNamn3WCn4/UOVQRqCziFI/AAAAAAAAAtU/OHaZZHyyLfc/s1600/lovelyblog-header-freebies-qasehhafizah-brown.png
http://1.bp.blogspot.com/-xDT2EpQC5bY/UOVQXIHESII/AAAAAAAAAtc/0jdWfZCOuk8/s1600/lovelyblog-header-freebies-qasehhafizah-green.png
http://2.bp.blogspot.com/-SE5Cug8Dp1Q/UOVQbpv56wI/AAAAAAAAAtk/nx_hdo5Wemk/s1600/lovelyblog-header-freebies-qasehhafizah-orange.png
http://1.bp.blogspot.com/-V8V4a8Raul0/UOVQgSBaDUI/AAAAAAAAAts/JT8edKQ53X0/s1600/lovelyblog-header-freebies-qasehhafizah-pink.png
http://3.bp.blogspot.com/-qbRH3H5TItw/UOVQk3GYDTI/AAAAAAAAAt0/p3WFVC3qjBU/s1600/lovelyblog-header-freebies-qasehhafizah-purple.png
http://2.bp.blogspot.com/-_N13oWfcgRw/UOVQpnLTdmI/AAAAAAAAAt8/9IJTQrHVhuE/s1600/lovelyblog-header-freebies-qasehhafizah-redmagenta.png

Size:
880X300px

Nak tengok freebies header yang lain ? Klik SINI :')

24 comments:

Amanina said...

o.O cantik semua header yang pija buat :D

salam perkenalan:)

Qaseh Hafizah said...

@Amanina TQ.
Salam p'kenalan jgk :')

Faqihah Husni said...

cantik cantik!!

Syarafi[skyforce331] said...

wah!!..bole tahan Chomel dan cantik!!!

Qaseh Hafizah said...

@Faqihah Husni Thanks kihah.

✿ CikAwaNanoes ✿ said...

salam hafizah..nice tuto !
hihihi..btw, nak tanya macam mana nak buat 'words advertisement' macam kat atas before post yang u buat tu ?

harap boleh tunjukkan.. tq ya.. i'll follow you =D

Ena's Palace said...

Cantik sgttt...tq

syakirah said...

cantik . amek satu :')

Iqa Syafiqa said...

cantiklah ^^ saya suka ! saya suka ! ^^

Nur Asyiqin Ismail said...

Salam perkenalan, cantik...Qi baru je bwat blog nie...nak try laa...tq

Anonymous said...

Cantikkk..amik satu ye..hehe :)

nur farahiyah said...

ambek wna pink . cantik <3

deno said...

cantik semua header ni :)

Nur Amalina said...

Hafizah, saya ambil yang warna pink k?Thanks.

Qaseh Hafizah said...

@deno TQ deno :D

fanafanoo said...

cantik . amik satu ya . thanks :)

Qaseh Hafizah said...

@fanafanoo welcome :)

iTembamComel said...

Ambik yg warna purple ;)

nurulhamimah ishak said...

salam perkenalan pija :) :) wahh lawa lah pija buat..mimy amek satu boleh??

pikah pika said...

@nurulhamimah ishak
amek satu hee

mizs ieyRa said...

sya ambk stu yer,, makasih~

love coffee said...

sy ambik satu ye tq..

Nur Zakiah Akma said...

saya amik coklat :)

Nur Zakiah Akma said...

saya amik coklat :)