04 August 2011

day 4 - If you could live anywhere in the world, where would it be?


Assalammualaikum .
if you could live anywhere in the world, where would it be?
kalau boleh nak dekat oxford . tempat tinggal bella swan dengan edward cullen .  alaa , yang dalam cerita twilgiht tu . nanti saya boleh berkawan dengan depa tu . \ hahaha /

sebenarnya banyak nih yang saya nak letak . tapi saya pilih dua saja . pertama korea . saya pilih korea sebab saya suka tengok drama-drama korean . dalam drama tu saya tengok banyak tempat-tempat yang cantik . kalau dalam tv pon dah indah apatah lagi kalau real depan saya . kedua new zealand . saya suka jugak tempat tu . memang permandangan kebanyakan tempat dia saya suka dan menarik perhatian saya . kalau korang tak percaya , search dekat google . banyak gambar ada . banyak gunung . memang sedap mata memandang la kalau tengok .


2 comments:

cucu umie said...

korea..ramainyer mahu pi korea..ayie lebih selesa pi UK..huhu

Nurhafizah Mohd Noor said...

@cucu umie keingingn berbeza2 =]