04 August 2011

Tutorial : hilangkan Quick Editing

Assalammualaikum .
haritu ada yang tanya saya macam mana nak hilangkan icon quick editing tu . tapi saya tak ingat siapa . sorry yea , lambat buat tutorial . quick editing tu hanya boleh dinampak oleh tuan punya blog saja . kalau rasa diganggu oleh icon-icon tu , korang boleh hilangkan dia .

bukak Page Element > Blog Post > akan keluar macam gambar bawah ni ..


lepas tu boleh la save =]


2 comments:

minho said...

Teme kasih banyak2 Kak Fizah^^

Tyraomey Corner said...

saya xtekan tick pon , tpy masih ade at blog tu jgk .mcm mana ?