09 July 2011

my tumblr


Assalammualaikum .
title tumblr , saya nak post pasal tumblr . saya cuma nak kasi tahu #promote , hehe ! yang saya ada tumblr . baru dikemaskini beberapa hari nih . sebab dah berkurun lama tak tukar theme tumblr tu . post pon hanya reblog .

tumblr pon macam blog jugak . dah lama buat cuma jarang guna . yea la kan , sebab asyik guna blog saja . bagi saya blog tempat nak kongsi cerita atau tutorial . tapi kalau tumblr lebih berat kepada picture .

banyak post dekat blog saya , saya akan letak picture kan ? semua tu saya cari dekat tumblr . macam-macam picture korang boleh tengok . tumblr saya pon banyak post yang picture . kalau text sikit saja .


anda rajen , anda follow . insyaAllah saya singgah ke tumblr anda [=

12 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

mine too http://sugar2kapas.tumblr.com/

hehehe.dah follow your tumblr :)

ZWAN SABRI said...

Ek eh, apa beza tumblr tu dengan blogspot ek?

Nurhafizah Mohd Noor said...

@sugar2 kapas strawberry thx .
dh follow blek . hihi

Nurhafizah Mohd Noor said...

@ZWAN SABRI tumblr lebih byk picture berbnding dgn blogspot .

Pyka Patrick said...

Nak tanya ni, tumblr tu untuk apa?

Princezz Trisyia Bieber said...

princezztrisyia.tumblr.com !

dah follow <3

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Pyka Patrick tumblr pon mcm blog jgk . tp tumblr lbih byk dgn picture .

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Princezz Trisyia Bieber thx [=
dh follow blek ^^

Anis Diyana said...

hihi,anis pun ada :)

http://anisnutella.tumblr.com

Pyka Patrick said...

@Nurhafizah Mohd Noor Ohh.. I got it! Thanks :)

= d = said...

sy pon ade tumblr..
will follow u..
:)

Nurhafizah Mohd Noor said...

@= d = ok .