08 July 2011

day #17 - gambar bilik idaman anda

Assalammualaikum

kali ni gambar bilik idaman saya . kalau dah idam tu mesti sesuatu yang kita nak kan kan . nak dapat tu antara cepat dan lambat . saya ada bilik sendiri . tak payah share dengan orang lain . tapi saya memang tak suka pon kongsi bilik . #heee . kalau semak pon saya punya kerja la kan . #haha !

tengok picture atas nih . saya tak berapa minat kalau design macam nih . sebab terlalu cerah . tapi comel kan kan ?

 nih nampak macam bilik tidur orang tua-tua kan ? hihi . macam orang dewasa pon ada .

dua picture bilik macam atas nih la yang saya suka . simple kan . [=


3 comments:

A L I A said...

so u like a modern minimalist punya style bilik la nie?

cantik2!
btw, i'm an interior designer student, so i agree with ur statement.
2 picture tu sgt simple but nice. :D

Nurhafizah Mohd Noor said...

@A L I A
yup . hihi
thx [=

Cik Puan Tecik said...

@Nurhafizah Mohd Noor

dear, i love too :)