08 July 2011

new blogspot

Assalammualaikum
nampaknya blogspot lama dah bertukar menjadi baru . facebook pon ada bertukar sikit . tapi tak banyak . mungkin la ada sesetengah saja kot yang bertukar . kalau yang draft.blogger saja la kot #tak pasti .

sebelum nih saya ada buat  akaun baru untuk blog sebab ingatkan yang blog nih dah tak boleh guna sebab ada prob sikit haritu . bila buat yang baru tu , dashbord dia macam yang baru nih la . so , saya tak rasa pelik sangat . sebab dah pernah guna . tapi guna sekali dua saja blog baru tu . tapi naseb baik blog yang saya selalu guna nih dah elok . so , tinggal blog yang baru buat tu #ada pahem ? hihi

tapi saya lebih suka yang lama , sebab dah biasa guna yang lama . tapi lama-lama nanti dah biasa la tu . hihi .



8 comments:

Cik Puan Tecik said...

dear, da baru kan dashboad skg..tp i punya dear, masih yg lama :)

Cik Puan Tecik said...

dear, da baru kan dashboad skg..tp i punya dear, masih yg lama :)

Cik Puan Tecik said...

dear, da baru kan dashboad skg..tp i punya dear, masih yg lama :)

AmyZana said...

ya btol!

mls lah nk gune yg baru nih
some bloggers kata menyusahkan sikit...

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Cik Puan Tecik ohh , maybe tak gune draf tu .

Nurhafizah Mohd Noor said...

@AmyZana rsa susah skit sbb tak penh gne . hehe . tp lma2 nnt biasa la tu .

Thomi_[DRAGO] said...

Ayo bersama kita tingkatkan posisi ranking google Bos :D

selamat pagi bos,

bos, saya mau mengajak tukar link untuk sama2 tingkatkan posisi ranking di google :D

link:
sudah saya pasang di: http://7spotwonder.blogspot.com/
silahkan di cek :)

oh iya, tolong link balik web saya yah….

Link: http://7spotwonder.blogspot.com/
Text Link (Anchor nya): 7 spot wonder

oke kalau sudah, balas ke email ini yah… aku tunggu respond nya :D

Thanks bos

Thomi_[DRAGO] said...

Ayo bersama kita tingkatkan posisi ranking google Bos :D

selamat pagi bos,

bos, saya mau mengajak tukar link untuk sama2 tingkatkan posisi ranking di google :D

link:
sudah saya pasang di: http://7spotwonder.blogspot.com/
silahkan di cek :)

oh iya, tolong link balik web saya yah….

Link: http://7spotwonder.blogspot.com/
Text Link (Anchor nya): 7 spot wonder

oke kalau sudah, balas ke email ini yah… aku tunggu respond nya :D

Thanks bos