04 July 2011

day #12 - apa yang ada dalam beg mekap anda


Assalammualaikum .

apa yang ada dalam beg mekap saya ?
sebenarnya saya nih bukan kaki make up . so , saya tak ada barang-barang make up . kalau barang pon tak ada tambahkan lagi beg make up . #haha .

saya nih boleh dikatakan natural ? yea ! memang . saya tak tempetkan apa-apa pun dekat face saya nih melainkan bedak . tapi bukan tepung yea . sama la kalau keluar rumah pun . tak kesah la kenduri ke , jalan-jalan ke , mana-mana saja la .

kalau rasa nak make up pon kann , saya pakai yang simple saja . asalkan tak tebal macam 2 inci . #hehe . tapii saya cuma ada bedak kompak tu saja .

2 comments:

Fi-Nurul Soosica said...

klau fiqah, fiqah pkai bedak jgk, hehe =D

sugar2 kapas strawberry said...

errr..ada eyeliner,eyeshadow,makeup base,foundation,compact powder,lipgloss,lipstick,lipbalm,blusher,berus blusher,krim pelembab..

damn..npk sgt suke make up .hahaha