03 July 2011

day #11 - gadjet yang anda ada


Assalammualaikum .

gadget yang saya ada . kalau cakap bab gadget nih mesti barang yang mahal-mahal tapi ada yang murah kot ? dan susah nak dapat . barang-barang tu hanyalah kehendak . bukan perlu sangat pun kan .

gadget yang saya ada , hanya 3 barang . barang kesayangan saya jugak tu . hihi .
1. handphone
2. notebook
3. mp3

gadget yang paling lama mp3 saya . saya guna masa form 2 kalau tak salah saya . camera pon ada , tapi tu bukan hak saya . #hehe ! tu ayah saya yang belikan , tapi yang banyak guna anak dia la .

post nih scheduled ~

No comments: