02 July 2012

Sukan Tahunan 2012

Assalammualaikum
Kemarin dulu hari Sabtu sekolah saya buat sukan tahunan kali ke 14 *2012* . Rasanya banyak sekolah buat sukan minggu lepas right ? Lepas habis tu , fuhhhhh lega sangat . Nak kata best tu , best la jugak . Hihi . Buat waktu pagi . Dari pukul 8.30 pagi , habis pukul 1.00 tghri . Saya letak sedikit gambar-gambar hari sukan tu . Yang lain semua dalam facebook . Seblum tu jum follow my twitter >>>> @nurrhafizah

Biru (Satria) | Hijau (Waja) | Merah (Saga) | Kuning (Waja)
Ada Minnie Mouse , Peter Pan , Princess Jasmine pastu rama-rama . Comel je :)





Lari lari lari ! !
Tengok cikgu-cikgu masukkan bola dalam tu . Hihi
Last sekali acara tarik tali .
Me , Sofea , Afiqah & Farhana
Tempat pertama rumah kuning , kedua hijau , ketiga merah dan keempat biru . Yerhhh , biru last ! Asyikkkkk last saja . Entah nak naik tak tahu lahhh . Nasib laa budak baru yang masuk rumah biru ni . Heee . Bagi saya paling best masa sekolah rendah lah . Semangat bila sukan tahunan . Sebab tempat terakhir setiap tahun akan berubah . Tak ada laa rumah tu saja kalah . Okayyy , chow .

5 comments:

Wanie said...

kalau sekolah wanie, rumah biru slalunya first (wanie rmh biru) tp thn nie TERkalah pulak. dpt no3..haha

Asksn0w said...

meriahnye!
excited pulak. haha :'D

Happy Fibi said...

Acaranya ramai, ya.
Aku suka kostum kupu2 kuning, tuh..
Lucu.. :D

asmadi_azmi said...

awesome gila maskot rumah sukan :) suka yang arabian tu ! memang Power lah :)

Nik Hidayah said...

Rumah kita pulak . kalau first je mesti rumah biruu . haih , ape lah . btw , meriah hari sukan sekolah dia :)