01 January 2012

Hello 2012 !

first time buat gif :)

Assalammualaikum
seperti mana yang korang tawu yang hari sudah masuk tahun baru , tahun 2012 . so , selamat tinggal 2011 . selamat datang 2012 . semoga tahun ini lebih baik dari tahun lepas . /mestila itu yang orang nak kannnnn . yang akan mengambil PMR tahun 2012 ni , jarang-jarang la online . macam saya juga . haha . nak ambik SPM . wuuuuu . risau deh .

apa azam anda tahun 2012?
- azam saya nak capai target yang saya buat dalam SPM nanti
- jarang online *wajib !
- kurangkan blogging
- banyakan study

dapat ke anda lakukan ?
- insyaAllah , semuanya akan berjalan dengan sempurna kalau saya betui-betui serius . * xmau main2 !
- insyaAllah boleh dengan dorongan orang sekeliling saya

apa halangan anda ?
- fuhhhh , biasa laa jiwa remaja yang asyik leka dengan keseronakan *tak semua remaja kut ! heee
- internet , sebab ada saja kira nak online !
- kelalaian saya sendiri , suka buang masa !

apa yang perlu untuk anda capai ?
- solat
- kena ingat selalu yang saya akan ambik SPM

adakah azam ni omong kosong/nonsense saja ?
- insyaAllah tak laa weh . sebab SPM menuntukan hala tuju kehidupan saya .

woaaaaa ! macam soal jawab pulak . haha . saja buat post macam ni . malas nak buat bentuk karangan bagai . haha . ubah laa sikit . tapi bila tengok balik , kebanyakan pasal spm kan . mentang-mentang lah nak ambek spm . heeeee . ehh , lupa satu lagi azam .

nak handphone baru . hehe . harap-harap dapat XD . "please mum !".

21 comments:

Happy Fibi Ananda said...

Aku doain kecapai smua, y, Sist ^^.
Btw, SPM apaan, ya??

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Happy Fibi Ananda tq XD

SPM : Sijil Pelajaran Malaysia (exam)

Nurul Nadiah Karim said...

whoa,bagus azam tuu.good luck :D

Twilleries said...

saya pun calon spm jugak... moga2 dapat smua a. Amin... Doa utk awak jugak!

amirahyusoff said...

gudluck kak fizah ^_^

sNoW fLaKeS said...

happy New Year 2012~! good luck ya sis.. :D

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Nurul Nadiah Karim tq XD

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Twilleries ya2 , amin :)

Nurhafizah Mohd Noor said...

@amirahyusoff ok XD

@sNoW fLaKeS slamat thun bru jgk :)

cik nara omey said...

happy new year dear... gudluck in your life...amin

♥ Syaz said...

happy new year too ! btw ,cantiklah gif tu :)

Nurhafizah Mohd Noor said...

@cik nara omey insyaAllah :)

Nurhafizah Mohd Noor said...

@♥ Syaz tq ^^

Akmal Khalidah said...

InsyaAllah :) Lawa betul gif tu ;)
Selamat tahun baru :D

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Akmal Khalidah tq :)

SasAnand said...

hey , hapy new year , i find your blog rather interesting , how to do gif's?

Nada Kun said...

Sayang blog awak tak? Jom join segmen ni! Jom meriahkan segmen ni. Anda sangat dialu-alukan!

bukan spam tapi invitation :)

http://nadaharis.blogspot.com/2012/01/segmen-i-love-my-blog-by-nada-haris.html

aisyah said...

akak akak tak buat tutorial untuk gif ke ? akak buat pakai software ape ye ?

aisyah said...

sorry , i mean 'adik' ;)

Model Busana Muslim Murah said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Firdaus® said...

happy new year ye =) smoga azam tahun baru ni tercapai.. btw nice blog..do follow my blog too =)