02 November 2011

pelajar dari Thai datang. Sawadee krap/ka !

Assalammualaikum

kemarin student dari Pattani , Thai datang . dua buah bas dengan van . ramai yang sibuk kemarin . biasalah tetamu datang . kena la prepare macam-macamkan . sampai sambut pun penat tunggu . ehmmm .

dapat la sikit kawan budak siam tu . ada yang tawu cakap macam nak kelantan sikit tu okaylah . boleh jugak paham . cakap english pon ramai . yang tak tawu cakap dua bahasa tu jenuh lerr . macam ayam dngan itik . hehe . bawah ni ada gambar yang sempat saya ambek .*baju kuning semua budak-budak siam

first time program nih dibuat . jakun ? tak jugak sebab sepupu saya pun ada yang siam . heeee .

ni lawan ping pong dengan dyorang . 

nih dari pendidikan seni . cantik-cantik belaka .

kalau tak salah ni english game . benda apa entah la . saya pegi situ kejap saja .

congkak dengan pe benda ntah yang jentik sampai sakit jari tu . keke .

time ni dekat kantin . sesak woohh .

yang ni petanque . panas time tu , so tengok kejap saja la .

tengram . ni saya terlibat . hehe . sebenarnya sebelum ni saya tak penah main pun tengram . 

sodoku pulakk . lepas dua orang budak siam main , kena tukar partner pulak dah . so saya pun duduk la dengan budak siam yang tak pakai tudung tu . hihi

oyeeahh , new friends . haha

yang perempuan pengetua sekolah saya , yang laki tu maybe pengetua jugak (skolah siam)
yummmmuyyyy ! nasi ayamm .

okayyyy , byeeeebyeeee . kalau ada rezeki jumpak lagi . 
 bergambar dengan dyorang . time tu rasa bangga sebab ramai photographers ambek gambar . hahaha . dari kiri yang barisan bawah saya , afiqah , tasha & amylia .

lepas dah habiss lepak ah kami pun . hehe . peace no war XD

10 comments:

amirahyusoff said...

woah budak siam :)
mesti baik2 je diorang

Nurhafizah Mohd Noor said...

aah , xla sombong sgt . hihi

Azuree said...

budak siam :)
heeeeeeeee

//Balqis Yoseob said...

Carrom mmg buat skt kuku :D

♛ Aisya 사쿠라 said...

Wah, bestnye budak siam datang. *yang pakai tudung kenapa nmpk agak selekeh?* >.<

sekolah saye, paling2 pun budak brunei je dtg..

fatin hanani said...

owhh budk siam pun ada yg pakai tdg ehh ??
hehe xtau plak hehe

emm bgusnya sekolh wat cm ni..meraptkan silatrrahim hehe

eemmm main tengram 2 cm na?? haha

Nurhafizah Mohd Noor said...

@♛ Aisya 사쿠라 mayb pnt sbb tu senget je tdung . hehe

okay la tu , ada jgk dtg . XD

Nurhafizah Mohd Noor said...

@fatin hanani

aah. pattani kn byk yg islam . hee

main susun2 spya jd bntuk . hehe

Qielafairy said...

oh, thailand,,,, sekolah sye org korea dtg., Hoho, tapi jangan harap la muke macam Lee minHo ke, Onew ke... Hahaha. mmg tak dapat le... tapi cute diorang :)

Budak Sepet ♥ said...

yg mkn nsik ayam tu nma dia nisuraihoc ! anak angkt kwn sy :)
tapi yg lain2 tu pun sy kenal :)