16 October 2011

Paradise - Infinite

Assalammualaikum

lagu infinite yang paradise tu hari-hari saya dengar . first time dengar macam tak syiok . tapi jadi suka pula bila dengar banyak kali . sebab banyak blog yang letak lagu tu . sukaaaaaaa (!) haha . dengar lagu walaupun tak paham lirik dia . haha . never mind la . so , saya cari lirik dia yang translate punya . boleh la jugak paham kan .


3 comments:

SarahQistina ❤ said...

I like it too !
Dah nak hafal dah pon lirik lagu tuu
Err, tak tengok ke music video PARADISE ?

Nurhafizah Mohd Noor said...

@SarahQistina ❤ dh tgk pon , dwld pon dh . hee

hana said...

like gile gile lagu ni :DD