14 October 2011

K9 Web Protection Alert

Assalammualaikum

berbulan-bulan saya tak online guna komputer , asyik guna notebook saja sampai lupa dekat komputer . hheee . berhabuk , berdebu , bersawang semua adalah .bila dah bukak rasa selesa pulak . sebab komputer lagi besar dari notebook . hehe .

pastu try online efbee . tapiiiii jadi macam bawah ni ... =.= !


ni kompom kerja ayah saya . tak hado orang lain dah . ayah saya dah block laman web facebook . entah masa bila ayah saya buat tak tawu . tengok-tengok jadi macam ni . dah tu nak bukak kena letak password bagai . ngeeee (!) . nasib baik dia tak block blog . haha .

nak online kena guna notebook sajalah . entah bila dia nak buang benda ni pun tak tawulahh . saya malas nak cakap banyak . hehe . sebab saya jarang guna komputer . so , okay la kan . hihih .

bila bukak blog yang ada kaitan dengan facebook akan jadi macam bawah ni . nak like ke apa ke , tak boleh la . naik muka anjing tu .

okayyy . stop here :)


5 comments:

SarahQistina ❤ said...

Adoii, susahlah macam tuu .

Syah Zahari said...

akak,dah tgk copycats header akak.tgk kat shoutbox

Rina said...

ehh . ade pulak muke anjing tu . hehehe :)

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Rina
tu lah . haha

Marina Mahmud said...

Hahahaha! Saya punya ayah pon buat mcm tu! xD