05 September 2011

Lee Min Ho lawat blog saya !

Assalammualaikum
hari ni partner sebelah tempat duduk saya dalam kelas tak datang . sunyi saja dia tak dak . haha ! sepenjang hari sekolah tak pernah dia tak hadir ke sekolah . tapi hari ni entah kenapa tak datang . mungkin sebab masih beraya . hehe . nvm . opss ! lupa pasal tajuk entri ni . actually , tak tawu nak letak tajuk apa . hehe .
 okayy ! tengok atas ni . keke . senyum sampai ke dahi . haha . korang yang muda dari saya , panggil saja la 'akak' or 'kakak' jangan burung kakak tua sudah la . hehe . dan saya akan panggil adik kepada orang yang muda dari saya . hanya sekadar panggil pon sudah cukup . hihi .
tadi saya tak tengok pon shoutbox comel saya ni . lepas baca , baru saya perasan . hihi . Cody Simpson lawat blog saya ? tapi , sebenarnya saya pon tak kenal sapa dia tu . cuma nama saja macam penah dengar . dah cek tu baru tawu . haha . tapiiiiii , entah la betol ke tak dia tu . mana tawu orang lain ke kan ? . kalau betol saya harap-harap Kim Bum pulak la lawat . hahaha ! \ ceh ! perasan sebentar /

hari ni malas tahap 101% nak datang sekolah . dah la semalam pergi hantar adik saya balik Kedah . singgah tiga buah rumah . penat weh . balik nak dekat 11.30malam . dah la baju sekolah tak seterika lagik . kasut tak buboh kapur , jadual tak ikot . ngeee ! harap saja cuti seminggu . hehh !

pergi sekolah makan daging burger saja weh . kesiaaaaannnn T_T ! . koperasi barang tak masuk lagi . maklum la sebulan tak juai makanan . saya jarang beli dekat kantin sebab tak sedap . heee . nak beli air bungkus kena tunggu berminit-minit . ngeee ! haru-haru .


11 comments:

cik deyla said...

cehh.. ingat betul lee min ho :p
haha

Nurhafizah Mohd Noor said...

@cik deyla haha . ni mest pemint dy . hehe

Aida Farzana said...

ingatkn betul2 lee mn ho...hahaha

the alienoid said...

ha ? akak ta knal cody simpson ? ta caye lha ! dea kan penyanyi .. saye nan membe mnat sangat kt dea.. hehe

ila said...

amboii tajuk dyee

❤~Emma Abduh~❤ said...

siap kena minta jd kaka angkat lg....hehe

Nurhafizah Mohd Noor said...

@the alienoid hehe . btol , xknl pon sblum ni . haha

Nurhafizah Mohd Noor said...

@❤~Emma Abduh~❤ tu la pasal . hehe

An-Nisa' said...

ceyt ! ingatkan that's the real LMH... aisyhh ! btw, Cody Simpson tuh yg diorang kat serupe ngan JB.. i know him from my cousin.. huhu

one less lonely girl said...

Cody Simpson lawat blog akak? best nyer. nak jgak! :)

♥ Nanihae Elf ♥ said...

ala tu kdg2 org boleh main2 kan~boleh ja dye letak link official cody simpson~pastu cakap dye tu cody simpson~nani pernah kena bulan tu ja kawan pun pernah kena ! dye punya lisa surihani ngan siti nurhaliza !