23 September 2011

bunyi pelik


Assalammualaikum

saya baru saja habis edit blog sepupu saya punya girlpren . guna simple template . saya dah lama tak guna simple template , so lambat sikit siap . nak tengok click sini . template nama pon simple jadi saya buat pon simple . hihi . tapi header saya buat kejap saja .

saya buat pon rujuk tutorial blog saya . saya bukak blog macam biasa la . tapi ada bunyi pelik . dengar yang youtube tak ada bunyi macam tu pon . bunyi tu akan bunyi sebelum lagu youtube . i mean , bukak saja terus dengar . kalau yang youtube tu nak kena tunggu beberapa saat kan sbelum dia start . bunyi dia macam apa ntah .

so saya biarkan . dah lama tu baru okayy . sebelum ni tak pernah jadi pon . saya bukak blog orang lain tak pulak nak bunyi . haihh . virus pe la tu (!)

10 comments:

budak ketot said...

rajinnye edit bloh eh..

syapik naser said...

saya pon same,,knape eh ! saye lagi lah,,bunyi mengilai ! lagu sdih la,,knape eh ?? hee,takot3

Nurhafizah Mohd Noor said...

@budak ketot aah . hihi

Nurhafizah Mohd Noor said...

@syapik naser xtwu la np . tp dh skrg dh xde . tkot jgk le . hehe

lovecandysweet said...

rajinnya! nak tanya sikit mcm mana kita nak tahu blog kita simple template atau yang biasa? saya new in bloggers :)

nurradizan said...

Cantik header yang u buat. anyway, macamane erk nak buat link tepi yg terapung yg perkataan dea seget tuu? :)

Nurhafizah Mohd Noor said...

@nurradizan tu sy buat gne photoscape . tulisn tu sy kasi pusing skit . pastu bru transparent .

sugar2 kapas strawberry said...

kite pon ada dgr bunyi..kuat giler kot.ape bnda eh

Nurhafizah Mohd Noor said...

@sugar2 kapas strawberry ntah la dtg dr mna .

nurradizan said...

@Nurhafizah Mohd Noor okey tengs:)