11 September 2011

buang welcome note 'click enter'


Assalammualaikum
ramai yang tanya saya macam mana nak buang benda tu balik . korang pegi dekat edit html . cari balik code yang korang letak tu *code welcome note tu la . lepas tu delete semua . code dia panjangkan , so buang semua . jangan tertinggal sikit pon . tu saja . tapi jangan save terus . preview dulu okay .

template mana pon sama saja . sebab saya dah test dah . kalau buang dia cakap error tu , ade la korang delete code dia tak kena . so , tengok betol-betol . tu saja .

27 comments:

Sufiahana said...

kak tak jadila, dah cube banyak kali, tapi tak boleh...

Yeen said...

a'a betollah , nak buang tuh susah laa :( die kuar eror mcm-2 , haiyooo peningnyee !

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Yeen da yg xkena la tu .

Apit Basshunter said...

@Nurhafizah Mohd Noorakak payah logh tolong saia

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Apit Basshunter tlog mcm mne ?

D said...

akak ! xjadi la bile nak buang tu ! tolong deletekan boleh x kak ? tu pon kalo akak xkesah :')

Nurhafizah Mohd Noor said...

@D ok je

BellaHuneyCappucino said...

akak , xbolee laa buang , dea ckap camni "More than one widget was found with id: Navbar1. Widget IDs should be unique.

Error 500" , ta pham laa . :(

Baby Doll In The Castle said...
This comment has been removed by the author.
Baby Doll In The Castle said...

@Baby Doll In The Castle yg sye sme mcm kakak kat ats nie ... mcm mne sye nk buang bnde tu ... ?? ...

feyqasmiley said...

tak bolehh lah , penatt dah buad :(

..yana.. said...

@feyqasmiley
tak berjaya pun

mia said...

kak,saya nak buang ,tp dashboard,design,new post saya sume tuhh takde kat atas.die hilang .

Zhai said...

thnx yep.^^ menjadi lha. nice tuto.^^

DOMO'slife; said...

akak tak jadi la. dia keluar benda laen -.- first-firts buat teruja gilagila la, tapi bila dah buat atas header tu ada (-->) tanda tu -.- sebab tu nak buang.

FaRaH.. said...
This comment has been removed by the author.
FaRaH.. said...
This comment has been removed by the author.
FaRaH.. said...

jd lh ..

najieha sujani said...

ha'ah la,tak jadi jugak..boleh tak tolong buangkan..kalau tak kesah..sori ye..

AinSyhra ;) said...

Tak dpt punn . Tolong buangkan boleh ?

clover Deressa said...

Tak jady la .

yona lovars said...

sngt3! x jd lah... x taw nk wat cmnew....... bnyk betol error...!!! pening!!!!!!!!!!!1

iMieMiey ~ said...

; tak jd lah kak, dy kate :

More than one widget was found with id: Navbar1. Widget IDs should be unique.

Anonymous said...

Kaq, Tak menjadi ponggg ;'@ Bantu boleh ? (Y)

syiQin_mamie said...

tak jadi pon :'(

Adila Norawi said...

terima kasih. jadi buat. suka sangat! hehe :D

fieza husain said...

thank u so much...da jadik..happy..:)
kalo sudi singgah la blog http://potpet2fieza.blogspot.com