12 August 2011

Kerja Kursus Prinsip Akaun


Assalammualaikum .
soalan dah keluar . masa dapat tu soalan tu memang blur . sebab tak pernah buat . tertanya-tanya kepada diri saya . boleh ke saya buat sampai habis dengan masa yang diberikan ? . markah kerja kursus nih penting jugak taw . harinih cikgu bagi kertas pasal kerja kursus tu lerr . dah kena start buat okayy . sebelum tu , cikgu akaun saya cakap kena sediakan 2 fail untuk kertas-kertas akaun tu . saya rasa semangat pon ada . \ hehe / . tapi taw nak buat macam mana . tapi syukurla atas bimbingan cikgu saya dengan kawan-kawan . harap-harap semua saling membantu . walaupun tugasan nih individu .

ada jugak senior yang tak dapat habiskan kerja kursus nih . entah la kenapa . saya ada tengok contoh dari kerja kursus senior . semua pasal dokumen yang saya belajar . macam-macam dokumen ada la . tebal tu , tebal la jugak . kena beli kertas A4 sendiri nih . \ hehe / . jimat duit . nak kena print laa . harap-harap saya habiskan tugasan ni .


8 comments:

DoodleLicious said...

good luck eh, mesti boleh punya..

♥ Syaz said...

hye ! sy pon kene buat k.kursus ni jgak . mula2 dpat soaln dy tu , otak trus blank . tak taw nk buat camne . hehe . tp, nsib baik la ad org yg bleh ajarkan . pape pon , Gud luck k ! :D

mizz_pua said...

naseb baik la time akk dulu xde..alhamdulillah..tp rase mcm best je..sbb mest mcm kite bkk bisnes sndiri kn,,

cik Q said...

ehhh kita sama lah :)
#perghhh pening nak buat kan?
dengan cikgu-cikgu pening . hahaha.
good luck . sama2lah kita menghabiskan kerja kursus yang memeningkan ni sehingga berjaya ;D

Nurhafizah Mohd Noor said...

insyaAllah , hrap2 dpt siapkn . hee

Anonymous said...

AHAHA yg dokumen2 seng je buat ~ biler masok lejar , tunai , imbang duge tu pehhh dugaan je ~ tape cegu ade tolg ~ GOOD LUCK OK ~



sory kene onymos . mlas log in blog ~ AHAHAHAHA

Anonymous said...

AHAHA yg dokumen2 seng je buat ~ biler masok lejar , tunai , imbang duge tu pehhh dugaan je ~ tape cegu ade tolg ~ GOOD LUCK OK ~



sory kene onymos . mlas log in blog ~ AHAHAHAHA

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Anonymous wahh , mcm pnah buat je . hehe