15 August 2011

day 15 - Describe where you live.

Assalammualaikum
habis jugak la challenge yang 15 hari ni . syiokkkk !


saya tinggal dekat Pulau Pinang . sapa tak tawu Pulau Pinang, hentuk kepala dekat dinding . kalau orang asing tak apa la jugak kalau tak tawu pon . \ hehe / . Pulau Pinang , mesti la ada pulau kan . sebab nama pon Pulau Pinang . tapi saya tak tinggal di sebelah pulau . saya tinggal dekat Seberang Perai . nak pergi yang pulau kena naik feri , nak lalu ikot jambatan pon boleh . tak pon berenang . \ hehe / .

sebelah pulau nih jalan dia pening sikit . yang duduk seberang perai pon pening kalau pergi sana . macam saya la . \ haha / . kalau nak suruh saya bawak pergi jalan-jalan dekat pulau . boleh sesat la jadinya . \ haha / . saya ingat lagi , saya pergi kem dekat pulau . naik kereta cikgu . cikgu tu tak tawu nak balik ikot jambatan guna jalan mana . berhenti dekat tengah-tengah pembahagi jalan tu . time tu , memang gelak gila la . \ hahaha / . 

saya tinggal dekat Permatang Pauh . tempat ahli politik tu . memang dibesarkan dekat situ . tapi kalau time kecik-kecik tinggal dekat Kulim & Baling , Kedah . takat Permatang Pauh sajala saya bagi tawu . tak kan nak kasi alamat kot . nanti datang tetamu pulak . \ haha / .


5 comments:

Atsuko Ichirou said...

takde peta sg petani ke??
haha

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Atsuko Ichirou tu dh kedah . hehe

Tiq Hashim said...

Pija, saya suka lagu yang awak embed kat blog ni :DDD.

Ni serious punya suka ni. Apa tajuk dia :DDD ??

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Tiq Hashim talking to the moon yg instrumental .

Tiq Hashim said...

@Nurhafizah Mohd NoorThanks Pijaaaa :D hehe