10 August 2011

day 10 - Your family

Assalammuaalaikum .
about my family ..
saya tak taw la nak cerita apa pasal keluarga saya . tapi kalau sekolah rendah dulu , subject english mesti ada kena buat karangan pasai 'My Family' . sekarang dah besar , tak taw nak cerita apa pulak . \ hehe / .

semua ahli keluarga saya ada enam orang . ayah , ibu , saya , adek laki 1 , adek laki 2 & adek laki 3 . adek semua laki , dyorang main bola . saya pon main bola la . \ hehe / . sepatutnya raya kali nih saya dapat adek baru . tapi tak kesampaian pulak sbab baby tu meninggal , baru empat bulan .

family saya ni , kalau bercuti mesti pergi air terjun . kalau bab makan tu family saya semua okay . buah yang paling suka buah durian .


No comments: