16 July 2011

day #25 - makna disebalik link blog anda


Assalammualaikum .
harinih dah 16 julai . saya update siap-siap challenge yang ke 25 tu . /haha\
makna disebalik link blog saya ..

nurhafizahpija

tak panjang pon kan link blog saya . ada sesetengah blogger tu , letak link panjang berjela sampai nak ingat pon susah . so , lebih baik letak yang pendek . /hehe\

nurhafizah tu sebab nama saya la . tak kan nak letak nama orang lain kot kan kan .
pija tu sebab nickname saya . nama pija nih memang dari kecik orang panggil , termasuk la keluarga , sepupu , kawan dn cikgu pon ada . /haha\ . nama hafizah nih memang oraang akan panggil pija . saya pon tak tawu knapa .

so , saya combine kan dua nama panggilan tu . tapi sebelum nih saya ada tukar link blog nih . masa tu baru start blogging kot . tak pasti la sebab dah lama .



No comments: