07 June 2011

Tutorial : buang malware


Assalammualaikum . pertama sekali aku nak cakap pasal tutorial nih adlah , bukan aku yang buadkan . cuma kasi link saje . sebebbbbb . aku bukan pengguna google chrome . aku guna mozilla firefox so , aku tak tawu pasal virus nih . tapi sejak kebelakangan nih , ramai pengguna blog cakap pasal benda nih . okeh . kat sini aku list kan tutorial untuk buang penyakit tu yea .



okehh , korang try la mana2 yang korang suka . hehe


7 comments:

Ayie said...

tq sebab link

BLOG-AYIE.COM | SHARE & LEARN

Nurhafizah p i j a said...

@Ayie wlcm :)

puanbee said...

oh terima kasih link kan ke blog akk ...

Nurhafizah p i j a said...

@puanbee sma-2 :)

Jo Qusary said...

Whoo-hoo... link aku yg bergaya juga berada di sini... baru la stylo...

sa mic said...

Terima kasih! ;D dah lama , cari , hehe

blog usang said...

blog saya memang terkena virus ni..dan saya membaca tip di blog ini..dan alhamdulillah..blog saya dah pun bebas dari virus malware ni..tq..

terus saya folo blog awak..*9300