05 May 2011

REVIEW BLOG PUTRYY NASUHA

  • Follow blog Putryy, kalau tak nak pun takpe (:
  • Like Fanpage Putryy, kalau tak nak pun takpe (:
  • Korang kena buat satu entry tajuk : REVIEW BLOG PUTRYY NASUHA
  • Lepas review blog Putryy, tinggalkan link entry dan comment dekat entry neh, and Putryy akan review balik (:
- cerita kan sedikit sebanyak tentang blog Putryy ye (:
- asal korang follow Putryy.
- blog Putryy neh best ke tak?
  • Girls only (:
ehemm-ehem .

aku boleh dikatakan selalu la jugak tengok-tengok blog putry nih . bila dy update . kadang kala , hari nih aku tengok background lain . isok pulak tu , tukar background baru lak . hehe . siyes weh , comey blog dy . aku suka . kemas lak tu . nak bace pon senang .

aku follow putry nih sebab dia comey . entry pon boleh tahan . lagipon ada tuto . senang nak tengok =)

blog putry memang best =D

4 comments:

aqmalazmi said...

blog nie pon comel
heee

Nurhafizah p i j a said...

@aqmalazmihaha . thx

Putryy Nasuha said...

done review ur blog sys :D http://purpleliciousbaby.blogspot.com/2011/05/revie-blog-hafizah-pija.html

miss blurr said...

comelnye blog dye,,