15 March 2011

Mancungkan Hidung menggunakan Electric Nose Lifter



Assalammualaikum :)

hidung sapa yang belum mancung ? sekarang nih dah macam2 produk dah keluar supaya dapat buat hidung yang leper menjadi mancung ! seperti Electric Nose Lifter . dengan mengunakan Electric Nose Lifter , hidung korang akan mancung seperti kehendak korang , bukan keperluan okeh . Electric Nose Lifter dihasil oleh Omni , syarikat dari Jepun .


Alat tersebut yang beroperasi menggunakan bateri butang Lithium yang berkuasa 3volt akan bergetar dan meninggikan “bridge” hidung anda dengan kaedah getaran untuk menstimulasi tulang nasal. Keberkesanan alat ini masih diragui. Masih tiada feedback dari pengguna yang membeli alat ini.

Spesifikasi alat:

The Beauty Lift High Nose features:

* Recommended use time: 3 minutes per day
* Size: 7 x 5 x 7cm (2.8 x 2 x 2.8″)
* Materials: ABS, silicone, steel
* Power: lithium CR203 battery (included)
* Weight: about 25g
* Made in Japan

Harga yang telah ditetapkan untuk alat ini adalah sekitar USD$144 dan bagi yang tidak takut untuk mencuba boleh dapatkannya di Japan Trend Shop.

sumber : http://selangor2u.com/blog/internet-teknologi/mancungkan-hidung-anda-dengan-electric-nose-lifter/

6 comments:

Wani said...

haishhh .
macam2 . mentang2 da maju .

~~ytazzizzaty~~ said...

nak satu!!!hahahah......
t0long beli????

DiNa-DiaNa said...

patut r generasi jepun skrg hidung tak kemik lagi..sume mancung-mancung dah..

huhuhu..macam-macam jepun ne tau..

Nurhafizah p i j a said...

@~~ytazzizzaty~~ cari kat jepun ! haha . klu bleh jgn pegy time2 mcm nih . bhya ~ hee

Nurhafizah p i j a said...

@DiNa-DiaNa btul ke ? nk cari pakwe org dr sna la . haha

DiNa-DiaNa said...

yer..cer tengok pelakon-pelakon die..kan ramai dah yang mancung-mancung..

tapi kalo org ckp hidung plastik..maybe kot..hehehhe..