22 February 2011

Cinta 3 Suku


Assalammualaikum =) . hellohellohello . dalam homework yang agak bertimbum , aku sempat lagi baca novel ! haha . novel kali neh Cinta 3 Suku karya Herna Diana . memang best & lawak betol arr novel yang aku baca kali neh . buku neh aku pinjam dari kawan aku . thanks ya kawan :D . siapa2 yang kaki novel tu , try la bace novel neh . hihiih ! aku suka ~

6 comments:

Cik Embun said...

pija - CCE penah baca novel ni... best.. tp kan watak utama tu sape name ek, si iman kan.. si iman tu digambarkan serba serbi talented.. cam x logik pulak jadinya.. kui3~

Nurhafizah p i j a said...

@Cik Embunyerp . hihi . mcm perfect jea wtak iman tu :D .

Cik Embun said...

@Nurhafizah p i j a

cuba cari novel "bini aku tomboy" plak.. yang tu best gak.. kelakar...

Nurhafizah p i j a said...

@Cik Embunokeh2 . insyaAllah :D , tengs 4 share ^^

Aqilah Ain said...

tak boleh bace online ker?... huhu nak nak nak!!!!

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Aqilah Ain yg online rasanya tak ada laa .