11 March 2012

Jogathon sekolah

Assalammualaikum
Mungkin cerita ni dah nak basi kut . Haha . Sebab aktiviti ni last week punya cerita . Tapi tak kira ahh , saya tetap nak cerita . Kehkeh . Fyi , tahun ni special . Sebab tak macam tahun-tahun sebelum ni . Maybe sebab ada jogathon . Sebelum ni merentas desa saja .

Kalau lari tu saya sumbang mata untuk rumah sukan dah la sebab tak mampu nak dapat number . Harhar . Tapi rumah sukan saya tetap selalu tak menang =.=' . Walaupun hujan rintik-rintik , suasa memang meriah . Harhar . Saya tak bawak camera . So , tadak la gambar dari saya . Tapi saya ambek dari classmate saya . Tu pun dua keping saja . Balik tu ada tuition lagi .Memang mengantuk ahh . Dah tu sakit kaki lagi . Tu laa , lama sangat tak lari . Harhar . .

gambar saya memnag tak nampak ahh .

5 comments:

OchinOlala said...

Belon tu~~~~ LAWA!

Cik_Shiqah said...

wah! meriahnya. ceria lgi, wrna wrni gtu.. ^^

[™محد زولفکر] Zulfakar said...

abisssss
belonnnn
ilangggg
dahhhhhh
terbangg

fatimah said...

suka belon tu. cantik sgt :D

Hafizah Zainal Abidin said...

kak..akak pki template blog ape ? cmne border akak boleh melengkung ?
harap balas.. :)