20 November 2011

font yang saya guna

Assalammualaikum


ni header saya yang keberapa kali ntah 

yang storyland tu saya guna Little Lord Fontleroy
yang nurhafizah's blog tu saya guna Smiley Monster
yang dekat blog saya guna Tahoma


4 comments:

♛ Aisya 사쿠라 said...

Baru je nak tanya.. Tup2 akak dh bgtau. haha ^^

Yeen said...

Pija tau x mcm mane nak ltak youtube player and jquery top button for blogskin? kalau tau tolong ajrkan bolehhh? bolehh tak ??

Nurhafizah Mohd Noor said...

@Yeen sy xsempt buat tutorial utk tu la . sorry

Syasya Aziz said...

Errmmm:) Akq Yg Tu Akq Downloand Kat Ne?