03 October 2011

Good Luck PMR Candidates 2011

Assalammualaikum .بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

Tahun lepas saya dah merasai Penilaian Menengah Rendah (PMR) . rasa macam bulan lepas saja . pada hal dah nak dekat setahun berlalu . kalau imbau balik tahun lepas saat-saat nak exam tu , macam-macam feeling rasa . terutamanya perasaan takut , resah , gelisah , tak sedap hati , berdebar-debar dan yang sama waktu dengannya . hihi . rasa macam dekat medan perang pon ada . haha .

lepas dah habis exam . apalagi . horeyy tak terkata . selama tiga tahun berturut-turun datang sekolah . tiba masanya untuk meluahkan apa yang sudah dipelajari dalam tiga tahun tu . banyak belajar banyak la ilmu .

lepas dah habis exam , terus buat aktiviti yang sudah lama dipendam . macam kempunan pon ada . tengok wayang sampai kering poket , holidays sampai letih , hangout sampai jemu , baca novel sampai tergolek sana sini , dengar lagu sampai nak pekak telinga , tengok tv sampai nak meletup tv tu , makan makanan ringan dan apa-apa saja la . hahaha !

bila seminggu lagi nak keluar result . perasaan cuak mula datang . menanti result yang tiga tahun kita belajar tu . bila dah keluar ada yang terharu , sedih , gembira , seronok dan sama waktu dengannya . hehe . perasaan saya tahun lepas ? saya syiookk ! kalau pandangan orang lain terhadap saya , suka hati kamuuuuu la ~ kekekeke

apa-apa pun GOOD LUCK kepada calon-calon PMR 2011 . untuk calon-calon sekolah saya , buat yang terbaik ya adik-adik . jangan ulangi sejarah/kisah pahit PMR 2010 . kalau ulangi kisah manis macam madu baguslah . Aminnnnnnnn :) .

ekk . orang lain yang nak ambek PMR , tapi saya pulak rasa dup dap dup dap . 

4 comments:

LifE Of oNE_nI 8 said...

akak pmr thn lps dpt brp a ? khekhekhe :)

Nurhafizah Mohd Noor said...

@LifE Of oNE_nI 8 10A !

Miss A said...

wow,terer gile 10 A! haha,tahniah nk ckp even lmbt setaun dah.kih3

SarahQistina ❤ said...

Sis, gambar for entry ni memang beshh gila :) I like .