26 October 2011

biru tetap di hati *tukar wajah blog


Assalammualaikum

oooyeaahh . dah siap edit blog kita ni . tak sudi ke tengok ? haha . kali ni warna biru campur dengan kelabu . sebelum ni biru macam lain . tapi kali ni biru cerah . biru tetap pilihanku . haha . penat wohh buat header . kali ni guna adobe photoshop tak bersiri . dreamland bertukar jadi storyland .

dah tu saya letak brushes . mula-mula download tak reti guna . hampeh betol . pulun punyaa pulun , dapat jugak guna brushes tu . credit sila tengok bawah hokayyy .

colour code : http://html-color-codes.info/
icon : http://babydoll.nu/tagged/free_smilies
         http://coffeecottage.blogspot.com/
background : http://putrybee.blogspot.com/
header : photoshop
tutorial  : http://nurhafizahpija.blogspot.com/ :)
            : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/
 song : youtube
 tukang edit : saye saje :)

5 comments:

D'ya Marshmello said...

wahhh, so cute la..awesome giler blog ni.memang comel + cute la.hehehe, nak tanye ,hari tu d'ya download photoshop, tapi takleh bukak la, nape ehhh?

feel free to visit me back ;)

JOM BACA & KOMEN : Mangsa Fesyen Ala-Ala Lady Gaga

Nurhafizah Mohd Noor said...

dwld xpenuh rsanye ..
sbb hritu pun sy pnh jd mcm tu .

nieysa:) said...

chumill !

Nurhafizah Mohd Noor said...

tq =]

SpidermanHere said...

Ish, tak sangka dia tengok tuto kite. Terharunya :D