30 September 2011

freebies dah okay

Assalammualaikum

haritu saya ada post pasal photobucket saya buat hal kan kan . so , saya buat acc photobucket yang baru . lepas tu picture semua tu saya upload balik . jadi url tak sama la . tapi saya dah tukarkan siap-siap . nak tengok boleh click bawah ni . sebelum tu saya nak bagi tawu yang saya buat button top dengan picture assalammualaikum yang baru . sila click bawah ni okayy .

freebies : opening note untuk post entry
freebies : welcome note 'click enter'
freebies : button top
freebies : header
freebies : background (line)
freebies : background - part 2 (vintage)
freebies : background - part 3
freebies : background - part 4 (polka dots)
freebies : background - part 5

kalau masih ada yang tak dapat ke , comment saya okay .

11 comments:

zee zah said...

yang button top tu takdapat la. and, nak tanya macam mana nak centerkan welcome note click enter tu? hehehe :D thank you.

Nurhafizah Mohd Noor said...

@zee zah

sy dh test , semua ok je .


klau simple template , image tu xleh center .

she winter said...

thank you pija <3

zee zah said...

ohh okay. thank you :D

MiyaSmee said...

tak dapat la pija. sobsob. :'(

scha (: said...

dy buat hal pulak ke ?

MiyaSmee said...

@scha (: ha'ah. wat hal balik. -.-'

Nurhafizah Mohd Noor said...

sorry , dy buat hal blik =='

MiyaSmee said...

@Nurhafizah Mohd Noor
'sokay. sy dah jumpa background yg sma mcm freebies u. :)

Aini Mohamad ♥ said...

Thanks :) . Aini ada ambik background . Boleh kan ?

Aini Mohamad ♥ said...

Thanks :) . Aini ada ambik background . Boleh kan ?