22 July 2011

day one : 10 things about you


Assalammualaikum . semalam saya ada kasi tahu nak buat challenge kedua nih , nak start semalam tapi tak sempat pulak . so start harinih =]

day one : 10 things about you

1. peminat twilight
2. adik-beradik semua laki
3. tak suka pakai kasut tinggi /tp akan try pkai utk raya nih , hihi\
4. sedih bila orang laen menanges depan saya , saya turut sedih /hehe\
5. boleh hidup tanpa ada henpone =p
6. cepat gelabah bila buat sesuatu yang tak sengaja menykitkn hati orang /kalau sy thu\ tp yang biasa-2 tu 'lantak kau !'
7. antara pantai dengan air terjun , saya akan pilih air terjun =]
8. tempat yang paling jaouh saya pernah pergy Thailand saja , /kalau Paris tu ada la jugak dalam mimpi\ =p
9. belum pernah jejak dalam panggung wayang /nak tengok , bli DVD\
10. lebih suka berambut pendek dari panjang

okay , cukop sepuloh . dekat challenge 30 hari tu pon ada .. kalau rasa nak tengok lagi berkaitan dengan saya , click >sini<

No comments: