14 July 2011

day #23 - dream wedding

Assalammualaikum .

dream wedding ? waaaaa . belajar  pon tak habes lagi dah berangan pasal wedding nih . #haha ! tapi tak la angau sangat pasal dream wedding nih . tak apa la , meh saja la tengok picture yang saya cari dekat google .


nih untuk cincin . kalau boleh nak macam nih saja . tak la berketul sangat kan . hihi



nih untuk dresses . tapi saya tak akan pakai dresses macam picture dekat atas nih . cuma cantik saja . #haha !


kek nih kategori kegemaran saya . ada chocolate + strawberry . yummyyy !


nih untuk pelamin . simple kan ? hihi .


nih bunga . mesti warna putih .


nih kereta apa pon saya tak tawu . tapi rasaya comel kot ? #hehe


rasanya takat nih saja la . saya pon dah tak taw nak letak apa lagi . semua nih bukan betol sangat . ambik picture yang rasa saya suka saja =]


1 comment:

Dr. Ben said...

saya adalah antara mereka yang kawin ketika belajar ;)