23 July 2011

Cute Icon

Assalammualaikum .
petang-petang macam nih selalu bosann . mengantuk tu tak pon . tengok tv , tak ada cerita yang saya suka . kalau makan pon okayy ! / haha \ . rumah saya sunyi neh . ayah dengan ibu saya hantaq adek saya balek asrama dia . saya tak ikot pon . sebab malaihh . / hehe \

never mind . saya nak share something . haritu saya jumpak kawaii clock . nih saya terjumpak web yang banyak dengan icon-icon yang comel . so , saya nak share dengan korang semua .


http://babydoll.nu/tagged/smilies

7 comments:

farahyasmine said...

comelnya barbie :)

zara said...

comel2 .thanks share benda2 cm ni (:

Nadia Natasha said...

Terima kasih yee. I loikee <3

yaty said...

wahh. tenkiu :) wink2 ♥

Ain said...

Thankyou again <3
Mmg dh lama cari website mcm ni :D

Shamin ★ said...

macam mana nak masukkan ke blog?

Ferly Cynte said...

xdapat jumpa pon~ pelik la page die