11 June 2011

peminat JB , tolong ambil sedikit masa untuk baca entry nih


Assalammualaikum . tadi aku tengok dashboard . blog hanan ade update satu entry nih , pasal JB . aku bace , rasa  insaf tetiba , sebab fikir balik pasal entry nih . ehm , aku rasa korang yang peminat JB tu sila la bace .
Hi guys , zaman sekarang ni dah ramai kan peminat JUSTIN BIEBER? hahaha :) Sini aku nak sedar kan peminat2 JB tuh terutama yg beragama Islam ni. Aku hairan , aku pelik , kenapa korg FANATIC sgt dgn JB tuh? Cuba jelaskan sikit :) Sbb dia hensem? kacak? comel? stylo? Kan? hahaha lagi satu sbb suara dia sedap :) Ouchhh ! Girls , aku dh pesan berapa kali dah , JB tuh artis yg benci dan fuck agama Islam. Justin Bieber , Rihanna , Lady Gaga antara artis freemason , artis yg bencikan agama Islam dan tidak sukakan Islam :) Sekarang ni dah ramai girls yg taksub sgt dgn JB tuh , ramai add aku kebanyakannye pengikut2 JB :) Dekat info FB siap tulis 'SMK Justin Bieber' 'Bieber Fever' alahaiii budak2 nie :) hahaha. Kau tau tak yg orang yg kau minat , taksub sgt tuh , JB tuh lah musuh kau , sbb die bencikan agama kau. JB dtg Malaysia , buat konsert , berapa ramai dtg , sanggup habiskan duit semata mata nk tgk JB depan2. Bila aku tegur , budak2 ckp biarlah dyorg , biar lah buat apa nak sibuk. Kalau kau ckp mcm tuh , kau ambik pisau , pergi bunuh diri awal2. Kalau dah terang2 kita tau , kita dgr org ckp JB tuh fuck Islam , ade jugak yg degil , ade jugak yg memberontak -.- Bak kata kawan aku Akeem , Maher Zain dtg Malaysia taknak pulak budak2 FB kecoh2 , Wali Band dtg , tknk pulak heboh2 sana sini. Bila JB artis freemason tuh dtg , FUHH ! Meletop FB nie budak2 buat :) hahaha. Ade tuh pulak siap letak gmbar JB dekat DP fb die , siap letak album JB , alahaiii perempuan :) Stop lah buat benda2 mcm ni guys. Sini aku nk tnye :) Korg taksub kan dekat JB? JB ade taksub dgn kau? Takde kan :) hahaha. Kau taste nk tinggi minat Justin Bieber. Kalau taste korg tinggi minat JB , JB punya taste lagi tinggi :) Tkde makne JB tuh nak taksub dekat kau kalau korg taksub dgn dia. Ade tuh aku tgk twitter budak2 , blog budak2 prempuan nie , ramai yg jealous tgk gambar JB dgn Selena Gomez :) Kau jealous ade JB kisah? Ade JB kesian kat kau? tkde kan :) hahaha lagi satu kalau korg jealous , bila JB single , kau boleh dapat JB tuh? Boleh couple atau kahwin dgn dia? Sini potong kuku aku kalau boleh :) hahaha kuku je lah jgn jari :P Bila aku lepak dgn kawan2 , dyorg bukak lagu JB kuat2 , nak test lah sikit dyorg tuh :) Aku bukak pulak doa taubat-Akhill Hayy. Kawan2 suruh tutup , tak best , JB punya lagu lgi best :) Dalam hati ni , nak je aku sekeh kepala budak2 mcm ni. haihh -.- Korg pergi dgr lagu Rihanna , Lady Gaga. semuanya mengutuk ALLAH , kata Tuhan itu lemah. Alejandro , bermaksud ALLAH itu tiada atau ALLAH itu lemah. pergi lah dgr lagu tuh , dgr byk2 :) heboh sana sini dekat org yg lagu tuh best :) poi sana poi hahaha. JB dtg malaysia , buat konsert , JB kaya dapat duit :) Org Malaysia? Duit habis byr ribu2 semata2 nak tgk JB depan2. Kebanyakan artis freemason benci Islam sbb dyorg taknak jdi mcm Michael Jackson. MJ mati dalam Islam , ramai pengikut2 MJ masuk Islam lepas tuh. Semuanya kene bunuh satu2 :) Sbb tuh lah artis2 luar negara ni ramai benci Islam , budak2 Malaysia pulak ramai pergi minat kat JB tuh , ramai taksub smpai menangis tgk JB nyanyi depan2. Aku terpaksa tegur dekat sini , takkan aku nak pergi tegur JB tuh pulak. Budak tuh jauh , JB pulak tak faham bahasa melayu. hahaha :D So lepas ni siapa2 yg nak minat lagi JB tuh pergi lah , aku tak larang , tapi kalau kau ngok sgt , teruskan minat dia :) Dah tau JB tuh fuck Islam , nak jugak taksub lagi , nak jugak minat dia. Haihh tak faham aku budak2 sekarang. Peminat2 JB yg tak puas hati tuh sini bagi alasan kau sbb apa tak puas hati dgn ape yang aku tuliskan :) hahaha. Dgr pulak masa konsert JB tuh ade sorg prempuan ni , JB ajak naik atas pentas :) Ramai sgt jealous , alahaiii perempuan :) Sedar lah diri tuh sikit , kalau kau lawa mcm minah saleh tuh tkpe lah. Ni pakaian nak mcm org putih seksi sana sini padahal tak lawa pun rupa kau. hahaha. Niat bukan nak mengutuk , mmg betol ape yg aku ckp. Kau Islam pakai lah cara Islam , tak payah nk tunjuk sgt body tuh. Ramai kan terasa? :) Good , bagus kalau terasa , biar kau sedar diri sikit. Ape yg kau buat selama ni mmg salah. Mmg berdosa. Siapa tiap2 hari yg selalu korg puji? JB ke Nabi Muhammad? JB lah kan :) Kau jgn hipokrit ckp kau puji Nabi Muhammad terutama perempuan yg remaja ni. Kau puji JB hari2 , masa akhirat nanti siapa akan tolong kau? JB ke Muhammad? Takkan JB kot :) hahaha so sedar2 lah diri tuh sikit , kau taksub , kau minat , kau admire salah org. JB tuh musuh bukan idola , Idola kau tuh hah Nabi Muhammad bukan Justin Bieber :) Fulamakk , lelaki mmg suka aku post mcm ni , prempuan mmg benci :) hahaha bagus siapa yg sedar , bagus siapa yg terasa. Niat nk betolkan ape yg korg buat , kau minat JB , takkan aku nk pukul kau pulak. Mmg tak boleh buat mcm tuh , so terpaksa ckp mcm ni :) Harap maaf lah kalau terkasar bahasa , sesiapa yg terasa aku tak layan eah? :) terutama girls :) hahaha harap maaf lagi sekali , mohon ampun ye :) Rasulullah s.a.w bersabda : Igtlah kepada Allah dalam masa senangmu , nescaya Dia akan mengingati mu di masa susah. Masa senang jgn ingat JB cik kak sbb masa susah JB takkan tolong kau :) hahaha Forgive me girls -Orekey , Assalamualaikum

credit : 

4 comments:

ila said...

seriously iLa pon pnh terpikir pasal org2 yg gile sgt dekat JB nie.

Fya said...

Haha . Sokong xD

jarikecilmenaip :) said...

terbaik la (!) :)

Sharifah Salwa said...

memang terbaekk ! law JB fans taa trase , tatao aa na ckp pee