05 June 2011

Contest Kaki Blogging

Assalammualaikum .
kalau tak salah aku kemarin ke kemarin dulu entah la , farez nih ada buad contest . ajak aku join . tapi , kena buad karya kot . macam-macam karya la boleh buad . aku malas ah nak buad . sebeb tak tawu nak hasilkan karya ape . hehe . belum berbakat nampkanya . haha . nvm , kemarin bukak blog . tengok farez nih tukar contest  dia jadi simple mimple . haha . so , join la . bukan kena duet pon kan . hee

jomm join ramai-ramai . nak join , tekan image contest tu .

tag
AskarrPink
Anis Maisarah
che-are Tiah

4 comments:

SitiZulaikha :) said...

thanks for the tag ^^
kite dah join :):):)

che-a/atiah said...

thanks tag

Cookie Cute Monster said...

thank for tag me!

farez said...

hai cik nurhafizah..hehe..sy tukar sbb rmai org kata payah..=p

ok...berbalik pada contest ni..terima kasih sgt2 sbb sudi ringan2 kan tgn untk join..hehe..tq so much..ok insyaallah kalau ada rezeki ,boleh menang..=)