30 May 2011

Aku Tak Bodoh !


Assalammualaikum .

cuti oh cuti ! nak cakap bosan , tak ada la sangat bosan . nak cakap best , tak la best sangat . hishh ! walaupun bosan , aku tetap cari pasal buad something . pagi tadi aku bangun lewat . lepas tu tengok tv kejap . then bukak netbook tengok movie . yeahh !

aku tengok cerita Aku Tak Bodoh . memang memang memang lawak . haha . aku tengok sorang-sorang pon menjadi . gelak sorang-sorang . haha . walaupon cerita nih dah lama keluar , harinih baru aku tengok . hehe . macam movie ada dalam netbook nih . buad apa simpan saja . baik tengok . hehe

ada jugak part-part sedih . tapi aku tak nanges pon . hehe . ada macam-macam movie lagi yang belum aku tengok . lepas nih nak tengok cerita laen lak . sebenarnya aku dah tengok cerita nih . dalam 20 minit . tapi tak sempat tengok sampai habis sebab minggu tu minggu exam . so aku stop tengok . harinih aku sambung tengok balek sampai habes . hehe


No comments: