04 February 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL


Assalammualaikum =)




awal aku terpacak depan komputer harineh . terjaga sebab adek aku nanges larh . nanges sebab ta nak pergi kelas kafa ! lepas tu , macam biasa larh , tengok blog ^^ . cek2 shoutbox td , yeayyh ! aku di tag oleh amyy . tengs naa . CONTEST PIC hitam putih PALING COOL aku dah tawu lama , tapi ta join pown . dsbabkn dah amyy tag , so . try jealah . sebb dy cakap dy akan p usha . hahaha . aku pilih gambar di bawah neh , sebb aku rindukan kelas & kawan2 dulu . hehe .

.

.

.

.

.

.

.


untuk join & tengok syarat2 , sila pegi ke
sitifatimahhh91.blogspot.com


kalau saya menang , saya nak beli beg baru . hehe .

aku tag kepada :

www.sostomato-cili.blogspot.com

eismaluveu.blogspot.com

misslolitapink.blogspot.com

mrsbaget.blogspot.com

thegreenaddicted.blogspot.com
.

2 comments:

annur syuhada said...

hei,thanks tag.
good luck.

siti fatimah said...

salam..hye ! terima kasih sebab join ya ..good luck :)