20 April 2009

Kenapa Orang Yahudi Tak Minum Coke dan Pepsi

Kenapa Orang Yahudi Tak Minum Coke dan Pepsi
>>>
>>> Disampaikan oleh seorang sahabat.....
>>> Assalamualaikum kengkawan...
>>>
>>> last weekend, ada ustazah usrah kami beritahu... masa dia belajar kat
>>> mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita... dulu ada sorang mamat
>>> yahudi ni datang egypt to study the muslims' lifestyle kat sana
>>> setelah serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya. dia
>>> nak carik jalan untuk serang cara lain. tapi Alhamdulillah, dia telah
>>> diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat mesir tu. dia
>>> beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk
>>> hapuskan keturunan umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di
>>> dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men &
>>> women. menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb
>>> diorg tahu apa kandungan kat dalamnya and since jew is agama
>>> keturunan, diorg tak nak le mandul! kalau korang pernah terima
>>> forwarded email pasal bertapa acidicnya coke tu sampai boleh dissolve
>>> tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci
>>> toilet! and for ladies, kalau minum coke boleh cause menstruation if
>>> you're a wee bit late. so kalau minum banyak & atthat time baru lekat
>>> zuriat, ada chances keguguran le, kan ? Therefore, untuk kemakmuran
>>> umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies,
>>> pls stop drinking & buying coke & pepsi.

No comments: