18 December 2010

Kontest Blog Terkemas

Assalammualaikum :) . haa , tengok title kat atas neh ! kontest ? waa ! first time neh aku nak join wehh , sebelom neh ta dak pon ! aku nak join kontest neh sebab syarat2 dy mudah jea . haha . ta banyak songeh ! lagy pon ramai owang join . kalo menang ke tak , aku ta kesah . cuba2 ja . hehe .
click gambar ats neh , tros menuju ke rumah blog hana !



Syarat-syarat wajib

1. Follow blog hana and fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
6. tag 3orang blogger ok :)
7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

TARIKH TAMAT : 1FEBRUARY2011

tag :
1 - nazifa
2 - miss Yayang
3 - nik

No comments: